Ishuzoku Reviewers

27 aprecieri
Deși este o serie controversată pot spune din inimă că mi-a plăcut enorm. E o serie amuzantă în care protagoniștii iau parte la aventuri hazlii în scopuri personale. Mi-a plăcut construcția personajelor și îmbinarea lor deoarece nu sunt din aceeași rasă, dar totuși s-au dovedit a fi foarte buni prieteni.
La început nu am avut o părere foarte bună despre acest anime, însă după ce am zis să îi dau și a doua șansă pot spune că a meritat. Multă lume îl critică pentru anumite scene care se adresează publicului matur, însă eu nu consider că se încadrează la categoria de anime care incepe cu litera H.
Despre poveste, fără a da prea multe spoilere, pot spune că nu are un scop final și că problema din episodul 1 nu se termină în episodul 12, deci cu ocazia asta sper să apară și un al doilea sezon. În schimb fiecare episod e diferit în sensul bun al cuvântului. Aventurile protagoniștilor sunt comice și par a se distra în fiecare, însă aș fi vrut să văd mai multe aventuri la care participă din moment ce erau aventurieri de meserie. Altă informație pe care as fi vrut să o știu este cea despre trecutul personajelor și cum au ajuns să lucreze împreună.
Animația este destul de bine realizată, stilul ăsta de animație e plăcut și pot preciza că este mai bun decât sezonul 4 din Seven deadly sins. Animația ocupă un rol important în acest anime.
Coloana sonoră a fost bună, poate prea bună. Nu recomand să aveți sonorul la maxim când urmăriți acest anime, mai ales cu familia. Prin această recenzie îi voi mulțumi și celui care a tradus această serie. Traducerile fiind destul de bune.
Această serie a fost unică și nu cred că aș putea să o compar cu nicio altă serie vizionată, însă pot zice că are potențial. Acum că am zis aspectele pozitive ale seriei voi trece și la cele negative.
Povestea nu continuă cum m-am așteptat în primul episod. Am crezut că își vor ajuta noul prieten să se reîntoarcă în rai, totuși încă nu au îndeplinit acest obiectiv. Alt lucru pe care-l aștept este un film deoarece se vorbește printre ultimele episoade despre o aventură în care salvează întregul ținut fără să-și dea seama, dar nu se dau alte detalii. Seria rămâne neîncheiată, episodul 12 punând alte semne de întrebare și speculează un al doilea sezon.
În tot animeul apar multe scene pentru adulți, dar nu cred că e un dezavantaj pentru că stă la dispoziția urmăritorului dacă dorește să urmărească seria sau nu. Totuși unele scene sunt puțin dubioase din punctul meu de vedere.
În încheiere pot spune că acest anime mi-a plăcut.
Am să îi dau o notă de 8/10 pentru că putea să fie mult mai bun.
Stă la decizia dumneavoastră dacă doriți să urmăriți acest anime, personal îl recomand cu mare drag.
În încheiere am să mulțumesc și echipei anime kage pentru munca depusă în a ne oferi animeuri traduse și de calitate. Și am să mulțumesc și pentru faptul că în vară am întrebat dacă acest anime va apărea pe site și am rămas plăcut surprins când l-am văzut.
Concluzie generală: Serie bună.
Luni, 23 noiembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Andrew678, Alex9106, OviDan, stefanovdiana-09, Andrei325, MarianZMF, aLin-owo, SenpaiScrew, QCosmiC, damihai, Rares2003pascu, PetronelGPD, DarkLynx, FairiTail, Mikey68, Sorinmarian, Rares-Elite, Alex2444, Katoteshikukii, GabrielAndrei26, Pufi123, GoDLiK3, Kurjua, No1d, BuJia, TudoseRumbling, Unguru-25
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
1 mai, 22:00
Anunţat de
2 mai, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
16
15
8

Encoding
22
2

Verificare
41
8
4

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...