Hunter x Hunter (1999)

10 aprecieri
Am decis să urmăresc seria aceasta în speranța că îmi va oferi un sentiment asemănător cu Yu Yu Hakusho și nu am fost dezamăgită de Yoshihiro Togashi. M-am simțit din nou ca atunci când eram mică și urmăream cu sufletul la gură luptele echipei lui Yusuke.

Povestea îl urmărește pe Gon Freecs, un copil de 12 ani care dorește să devină vânător pentru a-și găsi tatăl. În drumul său către Examenul Vânătorilor îi întâlnește și pe Leorio, Kurapika și Killua, care îi vor deveni prieteni.

Fiecare personaj are ceva interesant și, de-a lungul seriei, au ajuns să-mi fie dragi pentru cine sunt. Cred că dintre toți, Kurapika are un loc special pentru mine, poate și fiindcă mă duce mult cu gândul la Kurama care a fost printre primele mele personaje favorite de când am început să privesc anime-uri și până în prezent. Încă am tendința de a-i compara cu cei 4 din Yu Yu Hakusho, dar nu într-un sens rău.
Ador relația de prietenie dintre Gon și Killua. Cu toate că sunt atât de diferiți, legătura lor este puternică încă de la început. Îmi place încrederea pe care o au unul în celălalt în momentele serioase, cât și ciondănelile lor. Scenele în care Killua capătă fața aceea de pisic m-au făcut mereu să râd, cât și pasiunea lui pentru dulciuri.

Animația are un stil întunecat pe care eu îl apreciez enorm. Mi se pare că anime-urile mai recente nu reușesc să capteze acea aură. Mi-a plăcut și faptul că personajele chiar își schimbă ținutele, în special Killua. De obicei protagoniștii au aceleași haine în 10 exemplare pe tot parcursul seriei, m-am bucurat să văd că nu este cazul aici.

Muzica este absolut minunată, cel puțin din punctul meu de vedere, și nu mă refer doar la melodiile de opening și ending. Deși trebuie să recunosc că cea de-a doua melodie de opening mi-a plăcut mai mult decât mă așteptam și nu am sărit peste ea niciodată, chiar dacă uneori, dacă sunt prea curioasă cu privire la ce urmează să se întâmple, fac și asta.

Știu că majoritatea care doresc să îi acorde o șansă acestei serii preferă să urmărească varianta din 2011, însă eu mă bucur că am început cu aceasta.
Concluzie generală: Serie extraordinar de bună.
Serii asemănătoare recomandate:
Luni, 23 noiembrie 2020
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
InoriChan, AndreiStere, kurta, HaoS22, I-am-a-peanut, chiroon, Cubidoane, DariusRo22, Denis0si0Altele0, Laurentiu25v
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
3 mai, 18:00
Anunţat de
3 mai, 22:00
Anunţat de
4 mai, 13:00
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
29
17
9

Encoding
33
2
2

Verificare
59
10
6

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...