Toradora

Ryuuji,Taiga,Kitamura,Minori,Ami ❤
1 aprecieri
Un anime din partea mea de nota 10, un masterpiece sau cum vreți voi să-l mai numiți. Am văzut această serie acum mult timp, și chiar dacă țineam minte în mare parte tot ce s-a întâmplat, tot am revăzut-o și tot aceleași emoții le-am simțit ca prima dată. Recomand cu drag acest anime deoarece are acel ceva care te atrage episod de episod, care te face să continui să-l urmărești și care te conectează cu fiecare personaj și nu te lasă să te mai desprinzi de ei. Fie că e povestea sau personalitatea personajelor, ori e dorința de a fi avut și tu o asemenea conexiune cu persoanele din jurul tău sau e amintirea a ceva asemănător cu ceea ce este redat în această poveste sau poate că toate acestea și nu numai, ori cum ar fi, pur și simplu e o serie minunată pe care orice iubitor al genului romantic o va aprecia și o va recomanda mai departe.

Povestea:
Ryuuji Takasu este un licean care, în ciuda personalității docile, este temut printre elevi de aceeași vârstă din cauza privirii sale intimidante ce-i dă o aură de delicvent și nu îi face viața prea ușoară. Cu pesimismul că toți vor fi înspăimântați din nou de el odată cu începutul noului an, el pornește spre liceu cu puține speranțe de schimbare dar totul ia o întorsătură neașteptată atunci când în viața lui apare Aisaka Taiga, cunoscută și ca tigrul in miniatură, o legendă a acelei școli datorită caracterului ei puternic, ce aduce mai mult a delicvent dar cu o înfățișare de fetiță mică si drăguță. Două caractere opuse ce ajung să se ajute reciproc și la fel cum poli opuși se atrag, ceva frumos a ieșit din întâlnirea lor.

Personaje:
Aici mi-ar plăcea să vorbesc de fiecare în parte și aș vrea să încep cu Takasu el fiind un adept al curățeniei și al gătitului, genul de „soț casnic”(aluzie la Yahari, btw dacă nu v-ați dat seama) care are grijă de toate cele necesare gospodăriei. Taiga, opusul lui Ryuuji, dezordonată și care, dacă nu ar fi existat mâncarea instant, ar fi murit de foame după două zile, ea este o persoană egoistă, în ciuda înfățișării mici poate să-ți bage frica în oase, si de la care scoți cu greu cuvântul „mulțumesc”. În continuare aș vrea să vorbesc despre Kitamura Yuusaku, cel mai bun prieten a lui Ryuuji, el are un caracter care chiar și mie mi-a fost greu să-l înțeleg, în aparență este o persoană ciudată dar în interior este un prieten bun ce ai vrea să îl ai lângă tine. Kushieda Minori, cea mai bună prietenă a lui Taiga, ea este o fată energică, ce în permanență are un zâmbet larg pe buze, ce poate concura în ciudățenie cu Kitamura(nu mă refer la ciudat ca la ceva rău btw) dar care ar renunța la tot ce are pentru prieteni săi. Kawashima Ami, ea este o fată care mi-a câștigat respectul profund, chiar dacă la început e o persoană despicabilă, ce se ascunde în spatele unei măști, pe parcurs începe să-și arate adevăratul sine și contribuie mult la deznodământul poveștii. Restul colegilor de clasă trebuie amintiți de asemenea deoarece au transmis în permanență senzația de clasă unită precum o familie și au menținut atmosfera vie și călduroasă.

În concluzie, Toradora este un anime pe care îl recomand din toată inima și care sunt sigur că nu vă va dezamăgi.
Concluzie generală: Serie extraordinar de bună.
Serii asemănătoare recomandate:
Joi, 4 februarie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Sunttoni
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
6 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
41
17
13

Encoding
90
4
2

Verificare
84
25
17

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...