Bungou Stray Dogs

4 aprecieri
Am decis că voi scrie o mica recenzie acestei serii minunate "Bungou Stray dogs". Titlul ce spune "câini vagabonzi", chiar caracterizează perfect animeul. Inițial nu am înțeles de ce se numește așa, nu vedeam o legătură cu așa zisii câini, nu era niciun câine pe acolo, din contra, era o pisică care s-a dovedit că este, de fapt, o persoană, până când... La finalul celui de-al treilea sezon, Dazai spune aceasta expresie. Și da, am înțeles ce înseamnă cu adevărat. Nu o sa incep sa explic, va las pe voi sa descoperiți acest univers haotic, dar totuși echilibrat. Fără acest univers în care parca totul este prea complicat și prea dezorganizat, orașul Yokohama nu ar putea exista și nu ar putea fi acea printre muritorii de rând.

Va spun din start, cel mai misterios personaj, este Dazai Osamu. Pe lângă abilitatea lui incredibila, pentru că pare banala pe lângă celelalte, are un simt al "gândirii" și al analizării foarte dezvoltat. (In unele momente mă face să cred că el mai are și o altă abilitate ascunsa)

O sa va placă! Credeți-ma, că o să vă placă. Toate episoadele sunt captivante, pline de mister, de acțiune și niciunul dintre ele nu o sa vă facă să vă plictisiți.

Da, sunt entuziasmata și vorbesc mult, prost și fără rost.

De obicei, o recenzie se axează pe ceea ce se întâmplă în cartea, filmul, sau serialul respectiv și, autorul își exprimă puțin din sentimentele sale pe care le-a avut pe parcursul cititului sau vizionarii. Ei bine, mie îmi place sa îmi exprim la maximul sentimentele și stările pe care le-am trăit împreună cu personajele. Am trecut prin momente grele împreună, am plâns, am ras (se rade mult), am fost furioși, iar pe urmă am răsuflat ușurați că am trecut și peste alte necazuri și situații dificile.
Da! Am fost și eu acolo! Te fac sa te simți de parcă și tu ești în acea organizație, stai cu membrii și colegii tai. Te fac sa te simți... Parte din anime.

Nu îmi place să dezvălui și să dau spoilere. Nu vreau sa stric cu adevărat distracția. Vreau ca totul sa fie unic, trăirile sa fie unice, nu vreau să dezvălui părți importante din poveste și să spuneți: "Ah, da. Cineva a spus asta într-o simplă recenziei!". NU! Vreau să spuneți: "Wow, nu mă așteptam la asta!" Și să tresăriți și să trăiți cu adevărat momentele.

Și ca o mica încheiere, vreau să mulțumesc celor care au citit și au avut răbdare să citească palavrageala mea (sper sa fie cineva ajuns până aici XD), vreau sa vă asigur că nu veți regreta și aveți încredere. Experiența o să fie unică! ARIGATOU GOZAIMASU! Și ne vedem la o altă capodopera 👋🏻



Concluzie generală: Capodoperă.
Duminică, 31 octombrie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Gopas, Popicamarian, Menumorut, ObergruppenfuhrerSS
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
29 aprilie, 22:00
Anunţat de
30 aprilie, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
161
46
34

Encoding
214
38
12

Editare
1
1

Verificare
218
102
50

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...