Bungou Stray Dogs

2 aprecieri
Bungo Stray Dogs este un anime foarte interesant care merită urmărit!

Povestea:
Povestea acestui serial este extraordinar de complexă, cu multe trimiteri în trecutul personajelor, aceasta este ceea mai complexă poveste a unui anime pe care am văzut-o vreodată. Povestea se axează pe viața personajului principal Nakajima Atsushi, care trece printr-o serie vastă de schimbări în viața lui, care se schimbă radical, după ce întâlnește un străin, Osamu Dazai. Povestea este foarte interesantă deoarece pune accent și pe majoritatea personajelor secundare, acestea fiind foarte implicate în acțiunea serialului și aduc un aport foarte important în desfășurarea acțiunii(Kunikida, președintele, Rampo, Kyouka etc). De asemenea, pot să spun că este acel gen de anime unde nu există ,neapărat, o parte rea și o parte bună, forța binelui și forța răului, ci mai degrabă acestea sunt pe aceeași „lungime de undă”(ca și în Tokyo Ghoul).

Personajele:
Personajele sunt foarte bine construite, acestea surprind prin complexitatea lor și prin momentele prin care au trecut în viață, mai ales Dazai:)). După cum am spus toate personajele sunt importante, lipsa unui personaj anume ar putea duce la schimbarea întregii povești
(Rampo și abilitatea lui, Yosano și abilitatea ei etc). Fun Fact: Un fapt pe care nu multă lume îl știe, este faptul că majoritatea numelor personajelor din anime sunt ale unor mari romancieri din istoria Japoniei care au existat în viața reală!!!

Coloana sonoră și animația:
Coloana sonoră din primul sezon a fost decentă, însă ceea din sezonul 2 a fost senzațională, atât opening-ul cât și ending-ul, iar în sezonul 3 a fost așa și așa.
Animația nu a impresionat însă a fost decentă!

În concluzie, Bungo Stray Dogs este un anime de calitate care merită vizionat, și pe care eu îl recomand cu mare căldură!

OBS: Pe data de 7.11.2021 cei de la Cruncyroll au anunțat un nou sezon al acestui anime! Acesta va apărea, cel mai probabil, în 2022!

Concluzie generală: Serie extraordinar de bună.
Serii asemănătoare recomandate:
Miercuri, 17 noiembrie 2021
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
dannicu, xxdarius
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
29 aprilie, 13:00
Anunţat de
3 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
161
46
34

Encoding
214
38
12

Editare
1
1

Verificare
218
102
50

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...