Toradora

1 aprecieri
La inceput cand m-am decis sa vizionez seria nu aveam cine stie ce asteptari, nu stiam ce sa cred, dar am auzit ca e un anime bun si i-am dat o sansa. Iar acum dupa ce l-am terminat de vizionat (mi-a luat 2 zile) pot sa spun cu mana pe inima ca a fost pur si simplu superb. A fost o serie foarte frumoasa, plina cu ras, plans, iubire, distractie, neprevazut si prietenie.

Povestea din spatele animatiei nu este una tipica in care la final personajele principale traiesc fericite pana la adanci batraneti cu nepoti sau ceva de genul asta. Oricum finalul este unul fericit, dar este presarat, ca si intreaga actiune de altfel, cu elemente spontane, imprevizibile, neasteptate.
Aceste elemente fiind generate, bineinteles, de cea cunoscuta drept "Tigrul de-o palma". Taiga este o fata cu o personalitate foarte puternica si este incredibil de sincera in toate privintele cu cei din jurul ei atat intr-un mod pozitiv, dar si negativ pe de o parte. Nu are grija de lucrurile din jurul ei si este destul de lenesa, sau asa era pana sa ajunga sa-si petreaca marea parte a timpului impreuna cu Ryuji.
Ryuji este un baiat linistit, foarte ordonat si cu o mare obsesie pentru curatenie si gatit. El are totusi un lucru care sperie persoanele care nu il cunosc, si anume o privire de criminal mostenita de la tatal sau. Pana la urma este acceptat de colegii sai. Personal, mie mi se pare destul de chipes si dragut.
Povestea sa cu Taiga este una complicata, dar frumoasa, el incearca sa o ajute sa fie impreuna cu prietenul sau, iar ea il ajuta sa fie impreuna cu prietena ei. Pana la urma toti patru au ghinion in dragoste, sau asa este aparent. Pe drumul de a se ajuta unul pe celalalt in relatiile amoroase, cei doi ajung sa fie mai mereu impreuna, iar consecintele acestui fapt cred ca poate fi inteles de la sine, nu mai e nevoie sa il mentionez.
Prietena Taigai, Kushieda, este o fata plina de viata care este amabila cu toata lumea; este ca un soare. Totusi, eu, personal, consider ca e un pic dubioasa si isi permite la finalul seriei sa ii dea cam multe palme pe nedrept lui Ryuji.
Prietenul lui Ryuji, Kitamura, este un baiat inteligent, sociabil si face parte din consiliul elevilor. Nu pare nimic in neregula cu el, dar pe la jumatatea seriei aflam niste detalii surprinzatoare despre el si faptul ca inima sa este mai complicata decat pare in ceea ce priveste sentimentele sale.
Un personaj interesant este Ami, o prietena din copilarie de-a lui Kitamura care este fotomodel si pot spune despre ea ca are o dubla personalitate. Pare la inceput o persoana inocenta, "cu capul in nori" tot timpul, amabila cu restul. Mie mi se pare partea asta genul ala de pick me girl. Oricum, adevarata ei personalitate este una mai putin amabila, aroganta, narcisista. Cu toate astea, eu nu cred ca este un personaj negativ. In adancul inimii sale chiar este draguta si ii pasa de cei din jurul sau. Mie mi-a lasat un pic impresia ca l-ar place pe Ryuji.

In final, pot spune ca a fost o serie foarte buna si o recomand.
Concluzie generală: Serie extraordinar de bună.
Miercuri, 23 februarie 2022
Recenzie scrisă de
Recenzie apreciată de:
Sunttoni
Caută serie
Ştiri din lumea anime
Postat de cristiaN0051 @ 4 iulie, 14:59
Postat de cristiaN0051 @ 28 iunie, 17:58
Postat de cristiaN0051 @ 28 mai, 15:52
Caută membru
Caută
Episoade anunţate
6 mai, 13:00
Anunţat de
10 mai
Anunţat de
Cei mai activi membri ai lunii

Traducere
41
17
12

Encoding
88
4
2

Verificare
84
24
16

Hall of fame
Principala adresă a site-ului e http://anime.kage.ro.
Site-ul poate fi accesat și prin browserul TOR la adresa aceasta (nu merge decât pe browserul TOR).
E extrem de important să încercați să accesați aceste adrese în caz că nu merge să intrați pe site.
Loading...